Monday, February 14, 2011

CYS


Kenapa CYS? Banyak kali dah orang tanya. Tapi segan nak jawab sebab dah tak relevan lagi. Camni la ye. Meh saya kabor once and for all. Dulu-dulu masa kat uni, saya ni sangat la gila dengan warna kuning. Semua benda kalau boleh nak kuning. Dari baju, wallet, belt sampai ke stoking, sume nak kuning. Yang dalam2 tak payah nak cerita la kan… Tu yang menggelar diri sendiri CrazYellowStuff. Konon-konon cool la ade nick macam tu.

Time flies. Umur bertambah, jadi kuning dah tak nampak cool lagi. Beberapa kali berubah colour, hijau, merah, hitam. Sekarang saya suka pink. Konon nak jadi sweet. Sila muntah ye! Tapi takkan la setiap kali tukar favourite colour nak kene tukar nick kan? Jadi ishahCPS. Eeeeeeeeuuuw Tak sesuai. So IshahCYS remains.

Btw, nak bagitahu kat seluruh donia ini adalah blog saya yang pertama. Dah tua-tua baru nak berblog. Tapi takpe, cita-cita saya nak create blog sendiri sebelum Haikal tercapai. Cita-cita la sangat :P

With this post I announce that I am no longer blog-virgin… Yeayyy!

4 comments:

  1. Tahniah atas kelahiran blog ini... :P~

    ReplyDelete
  2. tahniah.. atas kelahiran anak baru ini... kena rajin update tau, jgn jadi cam akak... almost setaun x update...

    ReplyDelete